Ons verhaal

Als onderdeel van de A&C Systems Group kan je bij myactions rekenen op meer dan 30 jaar expertise omtrent de activatie van merken, producten en diensten in de Benefralux.


Zo zijn we een gevestigde marketingpartner voor vele A-merken en marktleiders binnen de consumer electronics sector, die wij ook vandaag nog steeds helpen groeien.


Bij myactions staat volledige ontzorging centraal. Van het meedenken naar de meest optimale aanpak, waardevolle klanteninteracties, operationele of logistieke ondersteuning tot analytisch en strategisch advies, bij myactions vind je alle expertise onder één dak.

Interesse?

Start vandaag nog jouw promotiecampagne op.

Zij gingen jou voor

Wij hebben een open communicatie en de opvolging van briefings, wijzigingen en updates gebeuren steeds snel.

Het platform zelf is gebruiksvriendelijk en kan desgewenst worden aangepast aan onze feedback.

Opvolging van klachten en/of vragen van onze klanten gebeurt nog dezelfde dag, dankzij een goede en snelle interactie tussen myactions en ons eigen team.

Véronique Moons
Go To market Manager
Proximus

Myactions heeft bewezen onze partner bij uitstek te zijn voor onze acties.

Flexibiliteit, professionalisme en beschikbaarheid zijn hun belangrijkste troeven. Wij danken hen voor het succes van onze acties!

Michael Cige
Sr. Retail Manager
Xiaomi

Onze samenwerking is gebaseerd op het ontwikkelen van prikkels die naadloos aansluiten bij de verwachtingen van onze klanten. Werken aan een efficiënte werkwijze zonder concessies te doen aan de kwaliteit om verrassingen in ons proces te voorkomen. Uiteindelijk gaat het erom dat klanten 100% tevreden zijn. Dat is ons doel en die mentaliteit zie ik terug in onze samenwerking.

Fred Bon
Sr. Partner Manager
KPN

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om het laatste nieuws, updates en geweldige aanbiedingen rechtstreeks in jouw inbox te ontvangen.